Mind-Walk OpleidingsRetreat

Van  dinsdag 29 maart 2022 tem donderdag 31 maart 2022 kan je het 3-daagse ALL-IN OpleidingsRETREAT volgen aan de Belgische Kust (De Haan). 
👉 Je verblijft in een vernieuwde locatie (DOS 22) met super-de-luxe kamers met eigen badkamer, een Bioscoop-ruimte, verschillende “zen-hoekjes” waar je jezelf kan terugtrekken, een prachtige tuin die uitkijkt op de polders, een gezellige zithoek waar je kan napraten met gelijkgestemden,… 
🏠 De locatie is smaakvol en hedendaags ingericht, straalt rust uit en bezorgt je het ultieme vakantiegevoel. De troeven zijn het zicht op de polders én de ligging op een boogscheut van het strand. 
🧖‍♀️ Na een Opleidingsdag kan het zo zalig zijn om te herbronnen in de Infraroodsauna… Of om helemaal zen & relaxed de dag te starten!
🍽 Je wordt elke dag culinair verwend met een heerlijk ontbijt en 2-gangendiner (met 🍷) door “private cook” chef “IGOR KOOKT”. 
🥙 Lunchen doen we op het strand! In de hippe Beachclub “Surfing Elephant” (dit kan ook Take-Away op het strand) 
🚲 Er staan fietsen ter beschikking voor iedereen om ons telkens te verplaatsen tussen het vakantiehuis en het strand (10 minuten fietsen) 
👩‍🏫 Je krijgt de opleiding tot Mind-Walk Trainer ter waarde van € 555

Bijdrage: € 977 (excl. BTW) 
Inclusief: 2 overnachtingen (in overleg mag je ook al 1 avond eerder inchecken), ontbijt, lunch, 2-gangendiner, yoga nidra sessie, gebruik van alle faciliteiten, toffe babbels met gelijkgestemden. 

Wil jij graag meer informatie of wil jij je graag inschrijven? 
Stuur een e-mail naar info@berkmanskelly.be of klik hier om rechtstreeks het inschrijvingsformulier in te vullen.