Mind-Walk

Come Away With Me... And Walk Your Soul Back Home...

Mind-Walk België

Mind-Walk telt reeds meer dan 500 trainers in binnen- en buitenland die op hun beurt reeds duizenden mensen hebben begeleid naar meer rust, balans en een betere levenskwaliteit. Een (her)ontdekking van hun eigen natuur, in de natuur.
Een helende beweging, wereldwijd.

Wat is mind walk?

Mind-Walk is in 2016 opgericht door Jacqueline Smeets in Nederland. Na een 10-daagse Pelgrimstocht naar Santiago de Compostela heeft ze al de levenslessen die ze ontvangen heeft tijdens deze 10 dagen omgezet naar een 10-weekse training.
Wandelen met je volledige aanwezigheid, met al je zintuigen, met lichaam en geest en met heel je hart en ziel.
Maar het is meer dan wandelen alleen, het vraagt om een actieve houding en inzet, open staan, het verleggen van grenzen en jezelf leren kennen.
Heel concreet is Mind-Walk een begeleide wandeling gecombineerd met concentratie- en ontspanningsoefeningen waarbij we gebruik maken van ademhaling, meditatie, bewust bewegen en mindfulness, maar ook op yoga, tai chi, vrije dans en NLP geïnspireerde oefeningen.

Het is een cursus van 10 buitentrainingen, met 10 verschillende thema’s waarbij we af en toe gebruik van leuke materialen (geschenkjes “presents in the present”). De thema’s en de daarbij passende oefeningen dragen bij om meer in het hier en nu te zijn en daarbij stil te staan.
Ze helpen je gedachtenpatronen te onderzoeken en veranderen, accepteren, loslaten en ontvangen wat je wel of juist niet in je leven wilt.

Jacqueline Smeets - Founder Mind-Walk

Wie ben ik?

Mijn naam is Kelly Berkmans, Mind-Walk Trainer sinds 2018 en Nationaal Mind-Walk Master Trainer van België sinds 2021.

In 2018 heb ik de Trainerscursus gevolgd bij Jacqueline Smeets in Landgraaf. Al vanaf mijn inschrijving voelde ik de “vibe” en de “energie”. Nog vóór dat ik de 2-daagse training gevolgd had, was mijn Mind-Walk 10-weekse cursus al volzet! 💜🤩Toen voelde ik al: Yes, dit is écht iets wat bij mij past. Mind-Walk geeft je de ruimte en rust om jezelf te kunnen her-ontdekken. Om uit je hoofd en in je lichaam te kunnen gaan voelen. Het vlammetje in jezelf, je echte authentieke ik, aan te wakkeren en een aanmoediging om te zijn wie je écht wil zijn. De combinatie van de natuur, mindset, oefeningen uit yoga en tai chi, meditatie,… is ideaal om de rust in jezelf te vinden. Voor mij was Mind-Walk onderdeel van mijn helingsproces na een moeilijke periode. Het heeft mij rust gebracht en leren “vrij-laten“.
Als Mind-Walk Trainer zie je hoe deelnemers gedurende de cursus groeien en (open)bloeien. *We rise by lifting others*

Ik leid nieuwe trainers op in België vanuit licht en liefde, met heel mijn hart en passie.
Dankbaar om deel te mogen uitmaken van deze Mind-Walk Tribe met trainers in binnen- en buitenland.
Samen voor een gezondere, maar vooral gelukkigere wereld. 💜

Ik kijk er naar uit om je te “ont-moeten”.

Warme groetjes,
Kelly

Nationaal Mind-Walk Master Trainer België
Mindset- en LoopbaanCoach (http://www.berkmanskelly.be)
Yoga Nidra Teacher 
Natuurcoaching & Wandeltherapie 

Het Trainingscentrum van Mind-Walk België is gelegen in Lommel (vlakbij de Nederlandse grens), maar er worden ook Mind-Walk Trainerscursussen op verschillende locaties in België georganiseerd.

Wil je graag Mind-Walk Trainer worden?

Wil je graag een 10-weekse Mind-Walk Training volgen?

Maak nu kennis met Mind-Walk: € 44 voor 5 video-trainingen