Mind-Walk voor bedrijven

Mind-walk is veel meer dan een vitaliteitsprogramma.
Het is een persoonlijk ontwikkelproces aan de hand van thema’s.
De wandeltrainingen in de buitenlucht worden gecombineerd met ademhalingsoefeningen, oefeningen beïnvloed door yoga en tai-chi, ontspanningsoefeningen en meditaties.

Werknemers die voldoende bewegen zijn gezonder, creatiever en productiever. Ook zijn ze minder vaak ziek. Werknemers krijgen meer energie en een betere nachtrust. Daarnaast lopen ze minder risico op hart- en vaatziektes en overgewicht.
Beweging zorgt voor meer werkgeluk en verhoogd de productiviteit. 

De voordelen van mindfulness, wandelen en yoga zijn inmiddels wetenschappelijk bewezen en al lang niet meer zweverig. Met Mind-Walk voor bedrijven doen werknemers een 30 of 40 minuten Mind-Walksessie met een Trainer.

Ze leren te luisteren naar hun gevoel, grenzen te stellen en krijgen tools hoe je kunt ontspannen. Bij stress kan op die manier het interne regelsysteem weer tot rust komen en normaliseren.

Voordelen voor de werkgever

Voordelen voor de werknemer

Een Mind-Walk training voor bedrijven is altijd op maat.

In overleg met het bedrijf en de organisatie bepalen we het aantal trainingen en de thema’s. De trainer zal de omgeving rondom het bedrijf verkennen en bepalen waar de oefeningen buiten plaatsvinden en welke wegen letterlijk en figuurlijk worden bewandeld. Het is mogelijk om te starten met een introductiecursus.

Een Mind-Walk trainingsgroep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 12 deelnemers. Dit kan ook gecombineerd worden met goodiebags, healthy snacks, Mind-Flow en/of Mindful Relax-Dance.

Duur: 30 minuten – 2,5 uur (in overleg)
Locatie: Bedrijfslocatie of een te bepalen locatie in overleg
Prijs: op maat en afhankelijk van de activiteit

Voor meer informatie
WhatsApp of contacteer me via 0472/69 08 58 of stuur een mail naar info@berkmanskelly.be

Deze bedrijven gingen je al voor: