Meteen naar de inhoud

Back in balance

een mini-retraite in Lommel

Als je het lichaam in beweging zet, komt er ook weer helderheid in je hoofd. Mind-Walk, Meditatie, Mindfulness, Mindful Relax-Dance, Rust, Aroma Yoga, Live Didgeridoo & Flute Concert 

Tijdens deze dag gaan we een wandeling maken van 4 à 5 km waarbij er meditatieve wandeltechnieken aangeleerd worden, in combinatie met yoga- en tai chi oefeningen.Ik ga je leren om terug naar “hart voelen” te gaan, in plaats van “hoofd denken”. We gaan terug naar ons lichaam, en bewust aanwezig in het Nu.

We brengen soms ook een bezoekje aan Zorg- en Belevingsboerderij ’t Groeiveld waar je vers fruit en groenten kan kopen bij de bio-boer. We voorzien een heerlijke gezonde broodjesmaaltijd van 2for1 Broodjeszaak. Er wordt uiteraard rekening gehouden met allergieën, vegan, vegetarisch,…

We eindigen de dag met Ontspanningsoefeningen, Yoga- en Tai Chi-oefeningen en een LIVE Didgeridoo & Flute-concert van Rob Bekkers uit Nederland.

Het duurt een volledige dag:
Tijdens de zomermaanden geven we een outdoor-editie van 9u30 – 18u. Tijdens de wintermaanden geven we een indoor-editie van 13u30 – 21u.

Na deze dag

  • ben je tot rust gekomen
  • neem je inzichten mee naar huis
  • weet je weer wat genieten is
  • heb je leuke gelijkgestemden leren kennen
  • heb je dingen kunnen vrij laten (die geblokkeerd zitten)
  • heb je kunnen genieten van de weldaad van etherische oliën
  • heb je oefeningen geleerd die je dagdagelijks kan toepassen om met stress om te gaan
  • ben je terug “uitgelijnd”, in balans

“Wat mij het meeste is bijgebleven van deze dag is: Dat mijn grootste hartewens mijn grootste pijn is. Ik ben al enkele uren mezelf aan verdiepen in yoga. Ik ben gemotiveerd om mijn ochtenden te beginnen met yoga oefeningen. Want de balans en de liefde die ik gisteren en vandaag beleef is niet te beschrijven met woorden. Dank u Kelly.”

O.S.

“Wat ik tijdens deze dag geleerd heb is: Jezelf graag zien, opkomen voor jezelf is geen egoisme! Het is zo belangrijk om je terug te verbinden met de natuur. Dat mantras en yoga meer is dan een modeverschijnsel, het is je verbonden voelen met je bron .”

K.S.

Je bijdrage is € 69 voor een volledige dag. In de prijs is het volgende inbegrepen: drankjes, food, healthy snacks, een geschenkje en veel waarde.
Er zijn yogamatjes en fleecedekentjes ter beschikking.

Locatie: Zaal Brug 11 in Lommel.
Inschrijven of meer info: stuur een e-mail naar info@berkmanskelly.be
De plaatsen zijn beperkt omdat ik persoonlijke aandacht belangrijk vind!