Master your mindset

In 8 weken naar een gelukkiger leven

Meer veerkracht en een positievere mindset ontwikkelen? Oude gedragspatronen doorbreken? Sterker in je schoenen staan? Ja! Dat kan!

Door eerdere grote successen en doorbraken met deze training blijf ik ze aanbieden! Je krijgt een werkboek (Je wordt wat je denkt – Inge Rock) en een notitieschriftje. Gedurende 8 weken gaan we samen interactief aan de slag om het beste in je naar boven te halen! De training is bedoeld voor iedereen die streeft naar een betere levenskwaliteit en er 100% voor wil gaan. Elke training duurt ongeveer 1,5u – 2u.

Het is niet zomaar een “boekbespreking”. Door de coaching, training en alle kennis (gebaseerd op Michael Pilarczyck, dr. Wayne W. Dyer, Deepak Chopra, Napoleon Hill, Simon Sinek, David Dewulf,…) die ik met je deel zal je leven daadwerkelijk veranderen!

Schrijf je nu in voor deze 8-weekse training door een e-mail te sturen naar info@berkmanskelly.be.

Praktisch:

  • Het is een reeks van 8 trainingen.
  • Elke training duurt ongeveer 1,5u – 2u.
  • Locatie: Praktijk Kelly Berkmans. Kattenbos 111, 3920 Lommel
  • Jouw bijdrage is € 265, inclusief het werkboek en notitieschrift.

Ter info: Ik heb zeer goede resultaten met deze training, dus ik kijk er naar uit om weer een nieuwe groep te inspireren en te zien groeien tijdens deze 8 weken. Meer informatie of inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@berkmanskelly.be. Je mag de eerste training ook altijd vrijblijvend mee volgen, en daarna beslissen om verder te gaan.

“Kelly heeft een heel lieve, meegaande, enthousiaste en vooral warme persoonlijkheid. Een plezier om naar te luisteren. Doordat ze vertrouwen uitstraalt, werd ik uitgenodigd om “alles te kunnen” vertellen. Ik had verwacht om mijn nieuwe doel voor ogen te krijgen, en naarmate de lessen vorderden werd dat al heel snel duidelijk. De positieve vibes na elke training blijven mij het meeste bij. Ookal werden er soms zware dingen besproken, ik ging altijd opgeladen naar huis. 💪”

Jessica

“Onlangs de ‘Master Your Mind’ – sessies gevolgd, wat een eye-opener, nieuwe inzichten over mezelf verworven en eindelijk komaf kunnen maken met bepaalde zaken. Kelly is een lieve warme empathische coach die op een hele enthousiaste en motiverende manier de sessies aanpakt. Zeker een aanrader als je jezelf beter wil leren kennen!”

Liesbeth