Van moeten naar ont-moeten.

Hoe kan je innerlijke rust vinden tijdens uitdagende tijden.

Lieve Jij,

Denk jij soms ook op momenten “Waarom heb ik nu niet NEE gezegd?” Heb jij ook al dat gevoel gehad “Waarom ben ik altijd maar aan het werken, werken, werken,… Stopt het nu nooit eens voor mij?”

MOET jij ook héél veel, en zit er dan een stemmetje in je hoofd dat zegt: “Het kan niet anders, het is nu eenmaal zo”? 

Heb jij dat ook al gehad dat je eigen doemscenario’s in je hoofd schrijft over wat er gaat gebeuren: “Als dit gebeurt, dan zal er dat, en als ze dit zegt dan zal er dat, en misschien bedoelt hij dan wel dit, dus ik zal dan maar niet .., want dan … En ik wil wel dit doen, maar dan zal er dat wel gebeuren en dan zal die wel zeggen dat ik en…” 

Denk jij soms ook “Laat me nu toch allemaal eens met RUST! Genoeg!” Misschien heb je al eens over jezelf laten heen lopen, je laten kleineren, de wil van anderen laten opleggen? 

Ik heb dit allemaal meegemaakt… 

Hoe fijn zou het zijn om de dingen te doen omdat je ze zelf kiest of wilt en niet omdat iemand anders ze van jou verwacht? Of omdat je denkt dat anderen dit van jou verwachten?

Het was een lange weg, maar ik popel om dat nu ook aan jou te leren en jou in je proces te ondersteunen. 

Ik ben je grootste supporter! 

Ik kijk er naar uit om je te ont-moeten.

Dat kán! Ik help je daar waar je vast loopt. Ik ben je grootste supporter.

Liefs,
Kelly

zelfportret van berkmans kelly

“Door Kelly haar warme en persoonlijke aanpak, is het gemakkelijk om te kunnen praten over moeilijke dingen. In alles wat ze doet straalt ze een bepaalde energie uit waardoor je opgeladen weer naar huis gaat. 🙏🏻💕”

Silvie

★ ★ ★
Mindset icon

Mindset is je denkstijl.
Door een op groei gerichte mindset te creëren zie je de opties, positieve elementen en krachtbronnen.

Samen icon

Mijn engagement: Doen wat werkt!
Samen gaan we tot de kern van je vraag, en ga ik oplossingsgericht samen met jou aan de slag. De manier waarop we tot de oplossing komen hangt af van wat voor jou werkt, en wat de vraag juist is.

agenda icon

Hoe werkt het?
Je maakt een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek gaan we naar de kern van je vraag/probleem. Daarna bespreken we samen welk traject/programma voor jou een uitkomst kan bieden.